Ці народні прикмети допоможуть вам залучити гроші: в них вірили наші бабусі

Літні люди вирізняються уважністю до різноманітних прикмет. Наші бабусі вірили в те, що деякі події можуть стати провісником прибутків у майбутньому.
Виявили павутину в будинку
Навіть найуважніші та найстаранніші господині не застраховані від павутиння під стелею, за шафою або в іншому місці в оселі. Літні люди знають, що це може бути знаком збагачення. Наприклад, англійці вірять— якщо павук сплете павутину в кишені одягу чи спуститься комусь на плече або голову, то цю людину в майбутньому чекає багатство. Жителі Англії іменують Червоного павука "грошопрядом" і для покращення матеріального становища носять його зображення з собою.
Подарували червоний гаманець
Якщо говорити про найкращий колір для гаманця, то це однозначно червоний. Саме в таких і водяться гроші. А якщо дарувальник ще й поклав туди монетку, то дія прикмети лише посилюється. Радять зберегти цю монету в окремій кишені чи серветці, щоб вона слугувала магнітом для коштів. Але якщо ж в дарованому гаманці щасливої монетки не знайшлося, то не розчаровуйтесь і покладіть її туди самі.
Також існує прикмета, згідно з якою найкращим магнітом для грошей є купюра номіналом 1 американський долар, тож завжди носіть її з собою в портмоне.
Птах "позначив"
Звісно, нікому не хочеться побачити на своїй одежі «мітку», зроблену пташкою, що пролітав над вами. Але трішки покращити настрій після плями на улюбленій курточці чи сорочці може старовинна народна прикмета. Якщо вірити в неї, то птах мітить щасливчика, який скоро матиме шанс розбагатіти. Дохід точно не лише окупить хімчистку, а й дасть змогу купити новий одяг і багато інших речей.
Товстянка зацвіла
Грошове дерево, або ж товстянка притягує в оселю фінанси. А ось якщо товстянка зацвіла, то це може бути знаком наближення доходів. Справа в тому, що цвітіння цієї рослини- явище досить рідкісне, тож рекомендують в цей період загадувати бажання, що пов'язані з матеріальними благами.
Піна з бульбашок на каві
Якщо ви стали свідком того, що на поверхні налитої в горнятко кави утворилася піна з бульбашок, то ваше фінансове становище покращиться. Варто зауважити, що чим ближче бульбашки до того краю горнятка, який ви підносите до рота, тим скоріше ваше матеріальне становище покращиться. Якщо ви хочете, щоб прикмета втілилась в реальність, то випийте напій до тих пір, доки бульбашки зникнуть. Ці забобони пояснюють схожістю блискучих бульбашок з розсипом монеток. А інші говорять, що пінка може з'явитись тільки на якісній каві. Якщо ж людина може дозволити придбати дороговартісний напій, то й гроші відповідно вона теж заробляти вміє.
Знайшли красиву дрібницю
Якщо вам випала можливість знайти на дорозі монетку орлом вгору, то радять взяти її лівою рукою і покласти в кишеню. Говорять, що така знахідка стане магнітом для інших купюр та монет. А ось якщо ви бачите лежачу вгору решкою монету або кілька штук, розсипаних на перехресті, то їх краще не піднімати.
Ще кращою знахідкою є підкова. Її потрібно повішати ніжками вгору над вхідними дверима з внутрішньої сторони. В такому вигляді вона символізує чашу, що примножуватиме достаток та багатство.
Знайти гарний камінчик чи прикрасу-гарна прикмета, але натільні обручки чи хрестики брати точно не радять, щоб не прийняти на себе хвороби і біди їх колишніх власників.
Метелик залетів у вікно
Якщо метелик залетів у ваше вікно-чекайте несподіваного прибутку. Дія прикмети посилюється, якщо він має жовте, оранжеве або біле забарвлення. Тож обережно відпустіть комаху на волю.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment